soe@pedersen.mail.dk 21 46 37 93

Træterrasser i Thisted og Nordjylland

Ny træterrasse?

Har du brug for professionelt tømrerarbejde til opbygning af en ny træterrasse? Træterrasser er et af vores specialer, så du kan roligt kontakte os, hvis du går og drømmer om en flot, ny træterrasse til haven, hvor du kan nyde sommernætterne eller invitere vennerne over til at grille. Hos Tømrermester Erik & Henning Søe har vi mange års erfaring med træterrasser i højeste kvalitet.

Forskellige typer og træsorter

Vi giver dig muligheden for at vælge, præcist hvordan du ønsker din terrasse – både i forhold til størrelse, materialevalg og udseende. Vi bidrager naturligvis også med gode, professionelle inputs, hvis du ønsker det. Vi har stor erfaring med træsorterne cumaru og azobe, der specielt egner sig til langtidsholdbare terrasser og kræver minimal vedligeholdelse.

Få et tilbud på en ny træterrasse

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller har du en konkret opgave, som du ønsker en professionel vurdering og pris på? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os ved at give os et kald på telefon 21 46 37 93 eller sende os en mail på soe@pedersen.mail.dk.