soe@pedersen.mail.dk 21 46 37 93

Havnearbejde

Alsidigt havnearbejde

Skal havneanlægget fornyes, udvides eller repareres, kan du trygt lade os stå for projektet. Hos Tømrermester Erik & Henning Søe håndterer vi både små og store opgaver inden for havnearbejde.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Højvandsvægge
  • Udspringsplatforme
  • Moler og broer

Azobetræ

Vi har specialiseret os i at arbejde med den hårde træsort azobe. Azobetræ er utroligt slidstærkt og modstandsdygtigt overfor vand og svamp, hvilket giver det en rigtig lang holdbarhed. Derudover kræver azobetræ minimal vedligeholdelse. Det er et oplagt materialevalg til havnearbejde.

Pålideligt tømrerfirma

Vores kerneværdier bygger på høj faglighed, god service og rettidig levering. Du kan til enhver tid forvente en professionel og pålidelig samarbejdspartner, når du overlader opgaven til os. Vi har stor erfaring med spændende havneprojekter, så vi er sikre på, at vi kan finde frem til den mest optimale løsning til netop dit projekt.

Få hjælp til havnearbejdet

Har du en opgave, du ønsker hjælp til, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 21 46 37 93 eller mail soe@pedersen.mail.dk. Det er helt uforpligtende, og vi kan samtidig give dig et tilbud på opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig.